Меню
Количка

Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското изживяване. Ако затворите този прозорец или продължите да разглеждате, ще приемем, че сте съгласни с това.

Масажиращи продукти

Масажори за Тяло и Инверсионни лежанки за подобряване качеството на Живот

Ефективно средство за бързо облекчаване на сковани и болезнени мускули след тренировки или физическо натоварване, както и при дискомфорт и напрежение в мускулите на ръцете, краката, гърдите, гърба, врата и кръста. Портативен и лесно преносим с чанта за всичките аксесоари, може да го използвате почти..
149.00 лв. 179.00 лв.
Електрическата подложка CF-2409 може да бъде използвана както в автомобил, така и като офис стол или в домашни условия. Има отоплителни, вентилационни и масажни функции, което я прави подходяща за ползване през всички сезони. Покрита е с тъкан от дишаща материя за по-лесно охлаждане. Циркулир..
94.00 лв. 118.80 лв.
Инверсна Лежанка REXTON RX-02M Използвайки гравитацията, инверсната лежанка освобождава натиска и напрежението в гръбначния стълб. Поставяйки главата по-ниско от нивото на краката, лежанката декомпресира гръбнака, което спомага за освобождаване на напрежението и облекчаване на болката в прешленит..
399.00 лв. 439.00 лв.
Масажна Подложка REXTON CF-2508Mасажна седалка с ергономичен дизайн, разнообразен и балансиран масаж с различна интензивност и времетраене. Предназначена за ползване както у дома, така и в офиса. Седалката предлага няколко различни масажни програми, с които да се отпуснете след тежък ра..
149.00 лв. 199.00 лв.
Нов модел масажен механизъм, който наистина масажира, чрез въртеливи движения, а не само да трие кожата, като евтините модели на пазара.Универсалният масажор може да се ползва за масаж на врата, раменете, гърба, бедрата, прасците и стъпалата. Функцията за загряване на масажните глави спомага за разш..
99.00 лв. 119.00 лв.
Шиацу Масажор за Крака REXTON FR-F32C с функция за подгряване, почукване и интензивност на масажа Шиацу Масажор за Крака REXTON FR-F32C с функция за подгряване, почукване и интензивност на масажа
Обади се
Шиацу Масажор за Крака с функции - подгряване, почукване и интензивност на масажаФункционален и удобен масажор за крака с компактни размери и стилна визия. Има три различни масажни режима с различна степен на натиск, както и загряваща функция. Вътрешността на масажора може да се сваля и..
298.80 лв.
Шиацу Масажор за Крака REXTON FR-F18 с функция за подгряване и интензивност на масажа Шиацу Масажор за Крака REXTON FR-F18 с функция за подгряване и интензивност на масажа
Изчерпан
Шиацу Масажор за Крака REXTON FR-F18Изключително удобен и преносим масажор за крака с компактни размери и стилна визия. Има три различни масажни режима с различна степен на натиск, както и загряваща функция. Вътрешността на масажора може да се сваля и пере ръчно.Лесното командно табло ви..
279.00 лв.
Шиацу Масажор за Крака REXTON FR-F32B с функция за подгряване, почукване и интензивност на масажа Шиацу Масажор за Крака REXTON FR-F32B с функция за подгряване, почукване и интензивност на масажа
Изчерпан
Шиацу Масажор за Крака REXTON FR-F32BИзключително удобен и преносим масажор за крака с компактни размери и стилна визия. Има три различни масажни режима с различна степен на натиск, както и загряваща функция. Вътрешността на масажора може да се сваля и пере ръчно.Лесното командно табло ..
319.00 лв.
Масажна Подложка REXTON CF-2506 с подгряване и вибрация Масажна Подложка REXTON CF-2506 с подгряване и вибрация
Изчерпан
Масажна Подложка REXTON CF-2506Mасажна седалка с ергономичен дизайн, разнообразен и балансиран масаж с различна интензивност и времетраене. Предназначена за ползване у дома, в офиса или в автомобила. Седалката предлага специален масаж, използващ Шиацу техника, която спомага за облекчава..
129.00 лв.
Инверсионна Лежанка REXTON RX-01 Инверсионна Лежанка REXTON RX-01
Изчерпан
Инверсионна Лежанка REXTON RX-01Инверсната лежанка е изработена така, че да използва гравитацията, за да освободи напрежението върху гръбнака, който се притиска с времето. Техниката, използвана от лежанката е, че при позиция, в която главата е по-ниско от краката , ще декомпресира гръбнака, коет..
335.00 лв.
Масажор за Врат REXTON ST302B с нагряване и 4-точков масаж Масажор за Врат REXTON ST302B с нагряване и 4-точков масаж
Изчерпан
Mасажна Яка REXTON ST302BМасажната яка Rexton впечатлява с елегантния си и стилен дизайн.  Деликатната повърхност и добрата гъвкавост на масажните глави правят масажа приятен и удобен. Уникалната функция 3D масаж предоставя удоволствието на ръчен масаж. Яката ..
148.99 лв.
Уред за раздвижване Vario Gym за жени и мъже от всички възрасти Уред за раздвижване Vario Gym за жени и мъже от всички възрасти
Изчерпан
Уред за раздвижване Vario Gym за жени и мъже от всички възрастиVario Gym е уред за упражнения, предназначен за жени и мъже от всички възрасти, които искат да се чувстват активни и да поддържат добър физически тонус.Той спомага за укрепване на ставите, увеличава гъвкавостта, координацията и баланса. ..
89.00 лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)