Меню
Количка

Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското изживяване. Ако затворите този прозорец или продължите да разглеждате, ще приемем, че сте съгласни с това.

Сервиз

КОМПЮТЪР 2000 България ЕООД извършва ремонт и техническа поддръжка както на масажни продукти Rexton, така и на различни видове масажни столове, предлагани на пазара в България. Обадете се и попитайте за марките: iRest, Panasonic, Inada, Tokuyo, Humantouch, Rokol, inSPORTline, Beurer и други.

Извършваме гаранционен и извънгаранционен сервиз, профилактика, както и консултация при избор на масажен стол.

Обслужваме клиенти от цялата страна, като дефектните продукти могат да ни бъдат изпратени по куриер или доставени лично в офиса на фирмата. След сервизното обслужване се издава документ за извършен ремонт и период на сервизната гаранция.

 Диагностика на проблема:

1. Дефектният продукт се предава в сервиза на КОМПЮТЪР 2000 България, за да се извърши диагностика на повредата, срещу което Вие получавате приемо-предавателен документ.

2. След извършен оглед от страна на сервизен специалист се определя срокът и цената за извършване на ремонта. Вие ще бъдете уведомен за предстоящите ремонти и нужните части.

 

Ремонт:

1. Ремонтът на масажния стол се извършва само с Вашето пълно съгласие и приемане на сервизните условия на КОМПЮТЪР 2000 България ЕООД.

2. Срокът за извършване на ремонта се определя индивидуално в зависимост от повредата и необходимите резервни части. Понякога това може да отнеме до 3-4 седмици.

3. В случай на отказ за ремонт от Ваша страна, масажният стол Ви се предава обратно, като заплащате такса за извършената диагностика по ценоразписа на сервизните услуги на КОМПЮТЪР 2000 България.

 

 Препоръки за правилна експлоатация:

1. При появата на шумове, триене, признаци за неправилна работа, обърнете се своевременно към специалист.

2.Спазвайте изискванията за правилна експлоатация описани в инструкциите за употреба.

 

Телефон: 02/439 2010

e-mail: office@rexton-line.com