Очаква се Професионален масажен стол GJ-7800 за масаж на цяло тяло - Черен

Масажен стол GJ-7800 - Черен


Масажният стол GJ-7800 притежава извита шина, която по иновативна технология извършва дълбок масаж на гърба и седалището. Столът е оборудван с функцията "Нулева гравитация" - позиция, при която височината на краката е на нивото на сърцето, а тежестта на тялото е разпределна равномерно по дължината на стола с усещане за безтегловност и пълна релаксация на тялото. Дизайнът на стола включва и многопластови въздушни възглавници за по-дълбок и многокомпонентен релаксиращ масаж. В изработката на GJ-7800 са използвани олекотени компоненти от най-високо качество, позволящи натоварване на механизма при минимално отделяне на шум и дълъг живот на устройството. При използване на масажния стол нивото на шум е под 50 dB.  Мощността на масажния стол е 180W, а консумацията на енергия, когато столът не се използва (т.нар. режим на готовност stand-by) е само 1W, съгласно европейските еко стандарти. 

Технология на масажа и сканиращ механизъм

Технологията на масажа се осъществява от масажни ролки, наподобяващи ръчен масаж. Регулирането на силата на масажа позволява настройка на масажа по желание и вкуса на потребителя - по-интензивен, по-дълбок, по-лек, релаксиращ, тонизиращ и т.н. Регулируемо е и местоположението на възглавницата за главата, позволявайки облекчаване на напрежението във врата. Масажният стол GJ-7800 притежава и технологията за сканиране на тялото, която позволява на масажния ролков механизъм да проследи ръста и разположението на всяко тяло. Сканиращият механизъм осигурява индивидуален масаж според нуждите и тялото на всеки човек. Сканиращата тялото технология набелязва точните места за масажиране, осигурявайки по-ефективен и отпускащ масаж.

Нагряваща масажна функция на гърба

Технологията за нагряване на масажните ролки носи усещането за цялостно загряване на тялото по време на масаж. Нагрятият ролков механизъм масажира врата, раменете, гръбначния стълб, талията, кръста и седалището. Тази функция на масажния стол стимулира кръвообращението, отпуска мускулите, облекчава умората и засилва цялостното усещане за релаксиращ и ободряващ масаж.

Техника за масаж чрез въздушни възглавници

Въздушните въглавници, вградени в структурата на стола, масажират различни точки от тялото. Многопластовата структура на въздушните възглавници позволява регулиране на натиска за по-лек или по-дълбок масаж. Въздушното налягане във възглавниците масажира нежно раменете, кръста, таза, бедрата, ръцете, краката и ходилата. Компресиращиращите въздушни възглавници спомагат за по-доброто циркулиране на кръвта.

Масажният стол Rexton GJ-7800 притежава подлакътници тип "капсул" и множество въздушни възглавници, вградени в механизма за масажиране на ръцете, предоставящи по-дълбок и приятен масаж, независимо от позицията, в която е посатвен столът. Комбинирането на масаж с въздушни възглавници и позиция на стола "Нулева гравитация" спомага на тялото да усети по-пълноценно цялостния масаж.

Позиция "Нулева гравитация" и функцията "Разтягане"

Масажният стол позволява настройване на различините компоненти на устройството: облегалката, седалката и крачната секция в позиция на т.нар. безтегловност, която поставя тялото в спокойно, уравновесено и отпуснато състояние без никаква тежест, поставяйки краката по-високо от нивото на сърцето. По този начин се намалява налягането в кръвоносните съдове, сърцето и гръбначния стълб, увеличава се кръвоснабдяването от и към мозъка, както и притокът на кислород в съдовете и органите. Чрез тази техника се въздейства върху натрупаната умора и подобряването качеството на съня. Усещането за масажиращия наподобява усещане за космическа капсула в безтегловност - нищо не прилага натиск и нищо не тежи. Техниката "Нулева гравитация" засилва усещането на релаксация и отпускане на тялото.

Препоръки: Техниката "Нулева гравитация" е най-функционална за човешкото тяло, при която краката са разположени на по-висока позиция от сърцето, образувайки ъгъл от 128º ± 7º, позволявайки функциониране на тялото на най-оптимално ниво.

Техниката за разтягане - "стречинг" въздейства на коремните мускули и диафрагмата. По време на стречинг участва и гръбнакът, който се разтяга чрез извиване. По-инвазивна и натоварваща програмата "стречинг" е предназначена за хора, търсещи пълно раздвижване и обновяване на мускулното напрежение в гърба. Подходяща е за хора, водещи заседнал начин на живот.

Масажна техника за краката

Крачната секция на масажния стол предлага различен по степен и интензивност масаж, който може да се регулира по собствено предпочитание. Системата за масаж на GJ-7800 е оборудвана с двустранна техника за месене, въздушна компресия и нагряване. Масажът обхваща краката под коляното, прасците, глезените, пръстите и стъпалата и е комбинация от въздушен и ролков масаж. С помощта на дистанционно управление можете да регулирате масажа на краката. Натискайки само един бутон успявате да регулирате височината на крачната секция, съобразявайки позицията с личните Ви предпочитания и височина на тялото.

Масажът на стъпалата може да бъде комбиниран, съчетаващ всички елементи и техники - ролков масаж, въздушна компресия и нагряване, а също така може да бъде избрана и само една от функциите за масаж на крака.

Вграден пулт за управление на функциите и дистанционно

Използвайки дистанционното управление на стола, може да се регулират различните компоненти на масажа - интензивност, натиск, разположение, продължителност и т.н. На дисплея на дистанционното могат да се разгледат и настроят индивидуално всички функции и масажни програми. Освен ръчна настройка на режимите, столът притежава и автоматични масажни програми, достъпни само с един клик на дистанционното. Чрез него може да управлявате всяка една област и част от масажния стол.

Вградена Bluetooth аудио система

Масажният стол Rexton GJ-7800 притежава вградени колонки, разположени от двете страни на главата, позволяващи слушането на музика чрез Bluetooth свързване с Вашето smart устройство или телефон. Слушането на музика по време на масаж спомага за по-пълната релаксация и отпускане на тялото, както и презареждане с положителни емоции и отделяне на окситоцин в мозъка (хормонът на щастието).

Техники за масаж

1. Активно разтриване
2. Леко разтриване
3. Натиск (дълбок масаж)
4. Почукване
5. Месене
6. Ролков масаж
7. Разтягане
8. Точков масаж (с пръсти)

Прочетох и разбрах записаното в документа "Съгласие за обработка на лични данни"

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 354.48 лв. на месец

Масажен механизъм (обхват)От основата на главата до бедрата (L-Track)
Масажни глави (брой)4 броя, силиконови
Изработка (материал)Еко кожа, антибактериална
Повдигащ механизъм2 броя
Брой въздушни възглавници14 броя
Въздушни помпи1 брой
Вибро масажНЕ
Масаж на кракаВъздушни възглавници и ролков масаж на стъпала
Захранване220V
Мощност180W
Издръжливост на натоварванедо 135 кг
Тегло без опаковка104кг
Тегло с опаковка125 кг
Размер на кашона133 x 82 x 121 см
Гаранция24 месеца
ОкомплектовкаМасажен стол, захранващ кабел, гаранционна карта, декларация за съответствие, кратко упътване

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Професионален масажен стол GJ-7800 за масаж на цяло тяло - Черен

  • Производител: REXTON
  • Модел: GJ-7800BL
  • Наличност: Очаква се
  • 3798.00 лв.

Бърза поръчка без регистрация

Въведете име и телефон и ние ще се свържем с вас.

Или се обади на: 0883 777 397

ИЗПРОБВАЙ НА МЯСТО

Можете да тествате продукта в нашия офис на адрес:

София, бул. Шипченски проход 63

Попитайте ни на тел: 02/ 439 2010

 

Етикети: Maсажен стол, масажно кресло, уред за масаж, подгряване, масажиращи глави, шиацу, въздушни възглавници, нулева гравитация, разтягане, сканиращ сензор

Снимките и текстовете в сайта са обект на авторски права. За неправомерното им използване се носи наказателна отговорност!