Меню
Количка

ЗА НАС


REXTON e марка за масажно оборудване и аксесоари за масаж. Специализирана е в предлагането на масажни столове и уреди за здравна профилактика.


Марката REXTON е създадена от КОМПЮТЪР 2000 България ЕООД. Компанията съществува повече от 20 години на европейския пазар и има богат опит във вноса и дистрибуцията на различни продукти от сферата на информационните технологии. За този период от време КОМПЮТЪР 2000 България е спечелила доверието както на производителите, така и на българските фирми и магазини – активни нейни партньори.
 
REXTON е на българския пазар от 2005г. и се наложи като водещ производител на масажни продукти, съчетаващи комфорт и функционалност с повика на най-новите технологии, на разумна цена. Този баланс е възможен благодарение на изнесеното в Китай производство на устройствата.

Български технически специалисти контролират качественото изпълнение на всяко устройство с марка REXTON. Поддържаният гаранционен и извънгаранционен сервиз осигурява дълъг живот на устройствата и комфорт за притежателите им.

ПРЕДИМСТВА:

• Иновативност
С цел да сме оптимално полезни на потребителите си се стремим винаги да сме първи при въвеждането на новите технологии в устройствата си.

• Качество и цена
Ние знаем колко е трудно да се намери баланса между качество и цена, затова предлагаме продукти с доказани качества на достъпни цени.

• Безплатна доставка
Всички предлагани продукти са с безплатна доставка в рамките на 24 часа.

• Гаранция и поддръжка
За всички наши продукти поддържаме гаранционен и извънгаранционен сервиз.

• Покупка на изплащане
Стоките могат да бъдат закупени на изплащане.


• Шоурум
Всички продукти могат да бъдат видяни и изтествани в шоурума на REXTON намиращ се в София, бул. Шипченски проход 63